Case

Torvet i Silkeborg

I Silkeborg, er et areal på ca. 6.000 m2 beliggende ovenpå byens centrale p-kælder, blevet omdannet til et fantastisk flot, vedligeholdsvenligt, inspirerende og brugervenligt torv.

Torvet i Silkeborg er inspireret af den lokale kunstner Asger Jorn, ingeniørarbejde af Ingeniørfirmaet MOE A/S og med belægning mm. flot udført af BUUS Anlægsgartner A/S.

Belægningen, som består af lyse granitsten og fremhæver stedets særlige lys, spændes visuelt ud som et lærred og skaber en sammenhængende bund i byrummet. Som ornamenter på lærredet optræder de Jornske figurer i en komposition, der både ligger som frie figurer og som på udvalgte steder griber fat i rummets kant.

Figurerne fremtræder dels som en del af fladen, hvor granit og format ændrer sig i farve og sammensætning, og dels som elementer, der rejser sig fra det øvrige terræn til siddekanter, scene, beplantningsområder og vandkunst.

De lyse granitsten og figurer er bundet sammen af Lithomex’ styrkefuge L20, som udmærker sig ved at kunne modstå trafikbelastning, når der sker leverancer af varer til byens butikker. Lithomex L20 er desuden frost og UV-bestandig, den modstår feje- og sugemaskiner og den minimerer omkostninger til drift og vedligehold af byens torv.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Portrætfoto i sort / hvid af indkøbschef og kontakt i Lithomex Søren Wilsbech i sort skjorte på hvid baggrund

Søren Wilsbech

Indkøbschef
E-mail: sw@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

Fotograf på vej

Benny Villekjær Pedersen

Salgskonsulent
E-mail: bvp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22
Mobil: +45 93 63 03 02

Portrætfoto i sort / hvid af salgssupport og kontakt i Lithomex Jan Guldberg Pedersen i grå skjorte på hvid baggrund

Jan Guldberg Pedersen

Produktchef
E-mail: jgp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

This site is registered on wpml.org as a development site.