Case

​Strandpromenaden i Aabenraa

Strandpromenaden i Aabenraa er med til at binde strand og midtbyen bedre sammen. Det er et rekreativ byrum, som med sin beliggenhed tæt på vandet og en stor indfaldsvej har stor indflydelse på, hvor indbydende Aabenraa præsenterer sig – både for kommunens borgere og for nye besøgende i Aabenraa.

Aabenraa Kommune brugte 18 millioner kroner på at forskønne og renovere strækningen fra Café Under Sejlet ved Sønderstrand og frem til Mølleåens udløb, samt anlæggelsen af næste strækning af promenaden fra Mølleåen og hen forbi Sydhavn til Nyvej. Anlægget stod færdigt i juni 2020. Samtidigt med etableringen af promenadeforløbet opførte Stenbjerg Ejendomme et nyt kontordomicil og en ny havnegrill.

Kantafgrænsningen på strandpromenaden i Aabenraa er blevet belagt med granitflækker, og her har byggerådgiverne sammen med Arkil A/S, som har stået for arbejdet med brolægningen på de afgrænsede områder, valgt Lithomex L20 styrkefuge i farven grå.

L20 fra Lithomex er en 2-komponent styrkefuge, der kan klare middeltung trafik, og desuden modstår den fejemaskiner, så fugen ikke bliver suget op. Desuden minimerer L20 også fremkomsten af ukrudt, således at Aabenraa Kommune kan reducere deres vedligeholdelses omkostninger på dette område.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Portrætfoto i sort / hvid af indkøbschef og kontakt i Lithomex Søren Wilsbech i sort skjorte på hvid baggrund

Søren Wilsbech

Indkøbschef
E-mail: sw@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

Fotograf på vej

Benny Villekjær Pedersen

Salgskonsulent
E-mail: bvp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22
Mobil: +45 93 63 03 02

Portrætfoto i sort / hvid af salgssupport og kontakt i Lithomex Jan Guldberg Pedersen i grå skjorte på hvid baggrund

Jan Guldberg Pedersen

Produktchef
E-mail: jgp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

This site is registered on wpml.org as a development site.