Case

Miljøstationer i Aarhus

Aarhus Kommune er i fuld gang med at etablere nye miljøstationer i Aarhus by. Dan Jord A/S har fået opgaven med at etablere disse miljøstationer rundt om i byen, så århusianerne kan affaldssortere deres husholdningsaffald etc.

Lige nu er mere end 1.000 affaldssystemer fra Rubæk & Co. A/S gravet ned i kommunen. Rundt om de karakteristiske anlæg bliver der lagt chaussesten i granit og disse fuges med Lithomex L50 styrkefuger. Det giver en flot afslutning på den miljørigtige affaldshåndtering.

Lithomex L50 er en stærk fuge, der kan tåle kraftig påvirkning fra lastbilerne, som kommer og tømmer de containere, som er gravet ned i jorden på miljøstationerne. Belægningen bliver fast med Lithomex L50, og ligeledes bliver den resistent for uønskede vækster såsom ukrudt etc. Desuden medvirker Lithomex L50 fugen til at belægningen nemt kan rengøres i dagligdagen, dvs. både med fejemaskiner og ved spuling med vand.

Lithomex L50 er vandgennemtrængelig, hvilket betyder at regnvand kan trænge igennem belægningen. Fugen er også frost og UV-bestandig.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Portrætfoto i sort / hvid af indkøbschef og kontakt i Lithomex Søren Wilsbech i sort skjorte på hvid baggrund

Søren Wilsbech

Indkøbschef
E-mail: sw@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

Fotograf på vej

Benny Villekjær Pedersen

Salgskonsulent
E-mail: bvp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22
Mobil: +45 93 63 03 02

Portrætfoto i sort / hvid af salgssupport og kontakt i Lithomex Jan Guldberg Pedersen i grå skjorte på hvid baggrund

Jan Guldberg Pedersen

Produktchef
E-mail: jgp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

This site is registered on wpml.org as a development site.