Case

Gågaden i Horsens

Gågaden i Horsens, dvs. Jessensgade, Søndergade og Torvet er blevet omdannet til et moderne byrum til glæde for befolkningen i byen, samt for de mange besøgende turister. Bl.a. med hjælp fra Landskabsarkitektfirmaet Schul A/S og Anlægsgartner Buus A/S.

I en stor del af gågaden i Horsens har man anvendt de permanente styrkefuger Lithomex L20. Denne fugetype er foreskrevet i projektet, idet man dels vil have en jævn overflade, der er resistent for fejemaskiner, dels at belægningen kan modstå tryk fra køretøjer, der bringer varer til butikkerne i området. Ydermere skal belægningen kunne modstå tryk fra brandbiler, såfremt der opstår en situation, hvor disse skal ind i området.

Alt dette har Horsens Kommune og de involverede entreprenører og arkitekter taget højde for med denne Lithomex styrkefuge. Lithomex L20 fugerne er ligeledes permeable, dvs. at regnvand kan trænge igennem belægningen, og der opstår således ikke gener med regnvand.

Farven på fugerne er valgt af Horsens Kommune samt arkitekterne efter flere farvetests lavet af Lithomex A/S. Lithomex A/S kan som producent imødekomme specielle farveønsker, når man gerne vil have, at fugerne matcher de valgte sten 100%.

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Portrætfoto i sort / hvid af indkøbschef og kontakt i Lithomex Søren Wilsbech i sort skjorte på hvid baggrund

Søren Wilsbech

Indkøbschef
E-mail: sw@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

Fotograf på vej

Benny Villekjær Pedersen

Salgskonsulent
E-mail: bvp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22
Mobil: +45 93 63 03 02

Portrætfoto i sort / hvid af salgssupport og kontakt i Lithomex Jan Guldberg Pedersen i grå skjorte på hvid baggrund

Jan Guldberg Pedersen

Produktchef
E-mail: jgp@lithomex.dk
Tlf.: +45 86 22 11 22

This site is registered on wpml.org as a development site.